SkinPlan

Om SkinPlan

SkinPlan är ett banbrytande hudvårdsprogram.

Få perfekt hy med de tre stegen

Analyze

Först analyserar du din hud. Då får både du och vi klarhet i vilket tillstånd din hud befinner sig i. Hudanalysen går snabbt att göra här på vår hemsida.

Hudtest

Balance

Direkt efter analysen får du en rapport på din huds tillstånd och vilka av SkinPlans hudvårdsprodukter som din hud behöver.

Hudtillstånd

Control

Efter att ha använt SkinPlan i 3 veckor, gör du en ny hudanalys. Den levererar vi med din beställning av SkinPlan. Analysen kommer att visa hur Skin Plan har förbättrat barriärfunktionen på din hud. Du kommer även själv att se och märka skillnaden med SkinPlan.

Hudens barriärfunktion, vad är det?

Det viktigaste för en frisk och fungerande hy är att dess barriärfunktion är intakt. Den ska fungera som hudens försvar mot yttre påfrestningar. Är huden ur balans så kan det synas på olika sätt. Ett är att hudens struktur blir grövre. Den kan också flagna eller strama till. Även små linjer kan bli mer synliga. Har huden en överproduktion på fett, så är den ofta glansig eller den kan också få problem med akne. Med SkinPlans ABC metod kan du ta reda på hur det ser ut med din huds barriärfunktion och få de SkinPlan produkter för att få en perfekt balans. När din hud är i balans behöver den inte arbeta för att försöka reparera sig. Din hud kan istället fokusera på det den ska som att till exempel producera kollagen och skydda mot irriterande ämnen såsom allergener och mikrober.

Företaget New Medic Era som utvecklat SkinPlan, är specialister på medicintekniska produkter att förbättra, läka, skydda, och reparera huden. Vi är verksamma över hela världen och finns på kliniker som arbetar med medicinestetiska behandlingar. Företaget grundades 2004 och har patent, utvecklar samt tillverkar egna produkter.


New Medic Era AB
Linnégatan 76
115 23 Stockholm SE

Organisationsnummer
556610-4641

Momsregistreringsnummer
SE556610464101

Martina Richter, VD New Medic Era har tagit fram SkinPlan och patenterat Sun Control.
Önskelista Support Chat Menu Kundvagn
Chat with support Top