Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal:

SKINPLAN

 

Produktserie

SkinPlan är uppbyggt för att behandla 27 olika tillstånd på hud som torr-, känslig, irriterad, eksem, akne och flera kombinationer som t.e.x. både torr och fet hud samtidigt. SkinPlan verkar också anti-ageing. Sortimentet består av hudvårdsprodukter med rengöring, ansiktsvatten, serum, kapslar, krämer och masker.

Produktion

SkinPlans aktiva ingredienser är av medicinsk kvalitet och listade på europeiska farmakopén. Det betyder att produkterna har en hög standard som krävs av företag som tillverkar medicinska varor. SkinPlan har strävat efter samma unika höga klass på sin serie hudvårdsprodukter. Produktionen sker dessutom i en fabrik som är ISO-certifierad för läkemedelstillverkning.

Skinplan Erbjudande 1

Några ord från Martina Richter, grundare och VD

Ofta börjar en idé när man själv upplever ett problem. Hos mig växte ett missnöje med åren när jag sökte kompetent rådgivning för min hud och kunde inte hitta hjälp någonstans. Min hud var problematisk vid tonåren; jag hade finnar, den var torr, kunde flagna och blev sedan känslig. Slutligen vill man ju också förhindra att få rynkor.

Min familj i Tyskland hade produktion och global försäljning av naturmedicin och jag utbildade mig här. Senare började jag arbeta i reklambranschen. Kunderna var stora internationella koncerner från skönhetsindustrin. Men bakom kulisserna märkte jag att det inte gick rätt till med produkternas innehåll och alla fantastiska påståenden.

Efter flera år fick jag en bra grund och expertis inom estetik- och hudvårdsindustrin. Tillsammans med utvalda specialister jag lärt att uppskatta under åren, utvecklades SkinPlan som idag är den tredje generationen, 3G inom hudvård.

Martina Richter

Skinplan Martina

INSTITUTET

På SkinPlan Institutet gör vi Fas 0 och Fas 1 studier på nya produkter och kontrollerar konstant vår nuvarande serie. Vi tar också emot alla som vill få råd angående sin hud, göra en hudanalys eller har frågor.

Vi utför SkinPlans hudanalyser med mätinstrumentet SkinPlan Analyser 302som mäter fukt och Sebum (talgnivån) samt SkinPlan Visio Face fotografisk hudanalys av antal porer och dess storlek, UV skador, rynkor och veck samt djup och längd på dessa, mörka fläckar samt 3D modellering av delar av ansiktet.

Man får exakta fotografier som går att jämföra med tidigare bilder. Position och belysning är exakt lika som i tidigare analyser varför jämförelser och resultat av olika behandlingar är lätta att visa samt bevisa visuellt. Man kan jämföra upp till fyra olika tillfällen samtidigt i ett fönster. Allt är kopplat till en PC, rapporten skrivs ut i en PDF fil som kan mailas och sparas.

SkinPlan visar exakt vilka produkter patienten skall använda i och efter behandling. Hudvårdsprodukterna är av absolut högsta klass och du får exakt det din hud behöver.

skinC_resize
Skinplan-Analyzer