3023
Superior Hydro Gel Mask

En högkoncentrerad ansiktsmask som förstärker torr hud och hud utsatt för solbad. Bidrar med näring, stärker och förbättrar hudens struktur. Binder fukt i upp till 24 timmar.
I lager
Endast 18 kvar
SKU
n3023
380,00 kr

Aktiva ingredienser

IMPERATA CYLINDRICA Är en ökenväxt som växer i torr och salthaltig jord och har en otrolig förmåga att binda fukt för att överleva. Dess rotextrakt i masken har exakt samma effekt och binder fukten till huden i upp till 48 timmar.

SORBITOL Har en fuktbindande förmåga.Superior Hydro Gel Mask bästa after sun

Direkt när SkinPlan-serien släpptes, uppmärksammades denna unika mask, av en beautyredaktör hos Aftonbladet. Superior Hydro Gel Mask är den perfekta after sun produkten för ansiktet och bör användas efter varje solbadande. Solen torkar ut huden och de fina, mjuka, bleka linjerna blir i stället grövre och huden får en mer läderartad yta med djupare och fler linjer. Huden förlorar även fukt, lystern försvinner och den tappar sin elasticitet. Superior Hydro Gel Mask innehåller imperata cylindrica, vilken är en ökenväxt. Den gror i torr och salthaltig jord och har en otrolig förmåga att binda fukt för att överleva. Dess rotextrakt i masken har exakt samma effekt och binder fukten till huden i upp till 48 timmar. Därtill hittar du även i masken, sorbitol som även den har en fuktbindande förmåga.

Mer information
Behandling Applicera flera gånger i veckan på rengjord hud. Undvik ögonpartiet. Låt verka i upp till 20 minuter och skölj därefter av grundligt med kallt vatten.
Ingredienser AQUA [WATER], BUTYLENE GLYCOL, SORBITOL, PENTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, XANTHAN GUM, CARBOMER, ACETYL HEXAPEPTIDE-37, BIOTIN, GLYCERYL CAPRYLATE, IMPERATA CYLINDRICA ROOT EXTRACT, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, TRIDECETH-9, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM CITRATE, CITRIC ACID, PARFUM [FRAGRANCE], PHENOXYETHANOL, CI 42 090 [BLUE 1].
Förpackning 50ml
Write Your Own Review
Du recenserar:SkinPlan 3023 - Superior Hydro Gel Mask

Passar för

Känslig
Torr
Normal
Normal + Fet T-zon
Torr + Fet T-zon
Fet
Fet + Torr
Acnebenägen
Mycket torr