Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal:
Köpinformation

Alla priser inkluderar moms. Just nu tillåter vi bara köp med paypal. Har du inte ett paypal konto kan du klicka på ”har inget paypal konto?” och betala med kreditkort. Om du efter beställning ej erhåller en orderbekräftelse ber vi dig kontakta oss på den här sidan för att bekräfta att din beställning mottagits.

Frakt & betalsätt

Vi har fri frakt det innebär att frakten är 0 kr oavsett vilken produkt du beställer eller vilket värde din order uppnår till.

Leveranser

Beställningar som vi mottagit före klockan 12.00 skickas från oss som regel samma vardag och levereras inom 1-3 vardagar (normal leveranstid är nästkommande vardag). Du kan även välja att bli aviserad via SMS. Observera att paketet ligger på utlämningsstället i 14 dagar från det att paketet anländer.

Personuppgifter

Vi behandlar alla personuppgifter som du lämnar i enlighet med GDPR. Vi garanterar att inga uppgifter om dig säljs eller används till reklamutskick från tredje part, utan endast används av SkinPlan. Din e-postadress och ditt mobilnummer används till orderbekräftelsen samt till övrig information om din beställning. Vi förbehåller oss också rätten att i vissa fall göra reklamutskick om du inte angett att du inte vill ha dessa. Vill du göra ändring av uppgifterna eller bli borttagen ur registret ber vi dig kontakta oss. Du kan hitta kontaktinformation på vår Kontakt sida.